mandag 6. oktober 2014

Spillerbørs: Stabæk

Her er spillerbørsen etter skuffelsen sist kamp mot Stabæk:

Lasse Staw - 5
Gjør en knall kamp i buret og har en redning av topp klasse helt før slutt på headingen fra en Stabæk-spiller. Ellers får han ikke så mye å gjøre og redder det som kommer. Kan ikke gjøre noe på baklengsmålet.

Ruben Imingen - 3 
En ok kamp fra kapteinen som har kontroll på venstresiden sin. Ikke noe å utsette på innsatsen, kan komme litt mer fremover.

Brede Moe - 4
Rydder unna det som kommer og scorer en perle av et mål. For en prestasjon på målet!

Vieux Sané - 5
Banens beste i mine øyne. Rydder unna det som er og viser seg som den sjefen som Glimt trenger i midtforsvaret. Vinner nesten alle duellene og har god kontroll på det Stabæk kommer med.

Kristian Brix - 3
Brix har grei kontroll på Brustad, men slår en del feilpasninger. God innsats.

Anders Karlsen - 4
Gjør en svært god defensiv jobb og rydder opp flere ganger, også veldig god offensivt med flere flotte pasninger fremover. Håper han får mer spilletid i de siste kampene og neste sesong, for fremtiden er gul for Anders!

Badou - 4
Badou er som Badou bruker å være. Til tider veldig god, men også til tider veldig dårlig. Ustabil, men er heldigvis mer god enn han er dårlig.

Daniel Berntsen - 5
Berntsen er svært god å ha når Bodø/Glimt får rom til å kontre og i dag har han flere fine pasninger til angrepsspillerne.

Moustapha N´Diaye - 2
Så han nesten ikke og når han først får ballen gjør han liten med den.

Ibba - 1
Kommer til en del sjanser, men skal og må score på alle de sjansene han får. Burde sentret førtifemgrader ut til Trond Olsen på slutten, men valgte å skyte selv. En spiss skal score målene og i dag trengte Glimt en slik spiss. Det var dessverre ikke Ibba..

Trond Olsen - 2 
Olsen burde også scoret mål i dag, elendige avslutninger. God i kontringsfasen, men det betyr lite når man ikke scorer mål.

Thomas Jacobsen - 
Kommer inn for Badou, men får også for lite tid til å få en vurdering.

Morten Konradsen - 
Får for lite tid til en vurdering. Endelig fikk han litt spilletid igjen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar