søndag 26. oktober 2014

"Erna, can you hear me?

...Your boys took a hell of a beating!

Her er kveldens børs etter seieren mot Brann!


Ibba feirer dagens første mål
Pavel Londak - 4
Londak er som vanlig trygg der bak, men får ikke mange avslutninger på seg. Tar det som kommer og kan ikke gjøre noe med Mojsovs mål. Fin ledertype.

Thomas Jacobsen - 3
Er svært god defensivt og kommer ofte fremover, men får ofte ikke ballen og det skapes ikke allverden heller fra hans side. Får et tullete gult kort på slutten, ikke hans feil. Viser at han ikke har glemt det å spille back, men er best på midtbanen.

Vieux Sané - 5
Har full kontroll på Azar Karadas til han ble byttet ut. Ofrer seg i hver eneste duell og kaster seg inn, alt for å ikke slippe inn mål. Det er godt å se! Får dessverre mye frispark i mot seg. 

Brede Moe - 3
Moe er som vanlig god med ball i bena, men jeg føler meg ikke alltid trygg når motstanderlaget kommer fremover. Litt temposvak, noe som vises klart da han får sitt fortjente gule kort i 1.omgangen. Føler han enda har mer å gå på, men gjør en ok innsats på stopperplass.

Ruben Imingen - 4
Kapteinen er som alltid god og trygg på venstrebacken. Feiret sin 159.Glimt-kamp med tre poeng. Er ikke fullt så med offensivt som man ønsker, men det gjør ingenting i dag-

Dominic Chatto - 3
Godt å ha Chatto tilbake, for han er tryggere enn de andre alternativene på midtbanen. Dessverre blir Glimt til tider overkjørt og taper en del dueller på midten. Midtbanen er også ofte i ubalanse og her bør den sentrale av trioen, Chatto, ta tak. 

Badou - 5
Herjer til tider med Brann-spillerne og burde fått straffe i 1.omgang. Viser vilje og en innsats hvert hver eneste krone av inngangsbilletten. Norges beste midtbanespiller? I mine øyne, ja. 

Daniel Berntsen - 3
Berntsen blir veldig usynlig og gjør heller ikke den store matchen defensivt. Skaper veldig lite offensivt, har spilt bedre kamper.

Trond Olsen - 3
Gjør en veldig god jobb defensivt, men skaper veldig lite offensivt. Nær en målgivende i 2.omgang og burde nok heller ha avsluttet selv.

Abdurahim Laajab - 5 og banens beste
For en kamp av spissen! Scoret to mål og det ene på straffe, men er kjempegod i nesten alle faser av spillet. God defensivt jobb og vinner mye dueller, viser også frem teknikken sin flere ganger. Skaper også en del, den beste av de offensive.

Moustapha Ndiaye - 4
Skaper svært lite offensivt, men gjør en heidundranes defensiv innsats. Går denne mannen aldri tom? Får en karakter bedre for innsatsen på slutten, men må begynne å skape mer offensivt for at Glimt igjen skal bli en skikkelig trussel.

Innbytterne:

Kristian Brix - 
Kommer inn med mye fart, men preger ikke kampen nevnverdig. Viktig at han kom inn med friske ben.

Dane Richards -
Har et par gode innlegg, men ikke noe mer enn det.

Anders Karlsen - 
Gjør mye rart med ballen. Har sett bedre dager av han.


Badou kjemper og sliter, som alltid!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar