lørdag 25. oktober 2014

Ruben Imingen i tre nye år

I dag kunne AN.no fortelle at Ruben Imingen har valgt å signere en ny kontrakt med Bodø/Glimt for tre nye år. Dette er gledelige nyheter for enhver Glimt-supporter og kapteinen kan bli den første Glimt-spilleren på en god stund som kun har spilt i Glimt. For det finnes jammen ta ikke mange "one club"-spillere igjen i dagens glamorøse verden, men heldigvis har Glimt en av dem - og dette er vår kaptein.

Jeg husker enda Ruben Imingens debut. På venstreback mot Lyn for et allerede nedrykket Bodø/Glimt i siste serierunde. Resultatet er ikke verdt å nevne, men allerede da så vi hvilket talent Imingen hadde. Sesongen etterpå herjet han på venstresiden i 1.divisjon og jeg er ganske sikker på at enhver kantspiller fryktet møtet med Glimts fantastiske venstreback. Han kronet 2006-sesongen med å bli kåret til Årets spiller av Den Gule Horde.
Årets spiller i 2006


Så begynte dessverre skadeproblemene. Først med en korsbåndskade vinteren 2006/2007 og så Fevangs brutale takling på Imingen som gjorde at unggutten brakk ankelen. Imingen var ikke tilbake på banen før et år senere, i 2-1-seieren mot Lyn.Etter det har han vært et fast innslag på Glimts venstreback og han har etablert seg som en av veteranene i dagens Glimt-lag. Dessverre har Imingen kun 33 Tippeliga-kamper, men for Bodø/Glimt har han 158 kamper og når teppet for årets sesong er slutt har Imingen mest sannsynlig 160 kamper for Bodø/Glimt. På disse 158 kampene har man fått mange gode minner med Imingen. To opprykk har det blitt og sist i fjor scoret Imingen sitt siste mål (av totalt tre) da han sikret seieren mot Elverum.

Imingen har alltid vært et godt eksempel for de unge spillerne i klubben og alltid oppført seg eksemplarisk både på og utenfor banen. Vi er alle svært glade for at Imingen ble den Glimt-spilleren vi alle hadde håpet på og at han er vår spiller. Jeg vet ikke med dere, men jeg gleder meg veldig til de tre neste årene med Ruben Imingen på venstreback.









Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar