søndag 28. september 2014

Spillerbørs: Molde

Her er spillerbørsen etter kampen mot Molde:

Pavel Londak - 5
Pavel står en god kamp mot Molde, synes jeg. Har noen gode redninger og holder laget inne i kampen før pause. Får rødt kort i andre omgang, og det må trekke ned. Må stå over mto Stabæk.

Kristian Brix - 4
Usynelig store deler av kampen. Et par gode inngripner i første omgang. Skulle hatt straffe i mot, men slipper med skrekken. Ikke Kristians beste kamp i Glimt-trøya, men han bidrar offensivt, det er viktig.
Thomas Braaten - 4
Takket nei til forlengelse av kontrakten med Glimt i sommer, og har varmet benken etter det. Får spille i Sanés fravær, men er nok ute igjen i neste kamp. Han holder ikke nivået, dessverre. Glipper i markeringen på 1-0.

Brede Moe - 5
Skulle kanskje hatt rødt kort i stedet for Londak? Spiller en grei kamp, og var viktig i Glimt-forsvaret. Glimt har slitt med at de slipper inn for mange mål, og slipper unna med "bare" to mot Molde, det er absolutt godkjent. Håper Moe blir igjen i Bodø etter sesongen.

Ruben Imingen - 5
Ruben spiller en god kamp. Han er svært utilpass på høyresiden, men gjør det beste ut av det. To ganger slår han elendige innlegg med vrangfoten, og da mister vi et viktig angrepsvåpen. Vi vet han kan, også med høyre, det så vi mot Vålerenga.

Daniel Berntsen - 5
Får lite ut av ferdighetene sine for andre kamp på rad. Preget av at Molde har mye ball, men når Berntsen har muligheten kjører han fremover. Han strør rundt seg med passnigner i Runar Berg-stil. Herlig spiller. Glimt må gi Rosenborg det de vil ha, for denne spilleren må vi beholde.

Dominic Chatto - 4
Jeg synes egentlig Chatto gjør en flott fotballkamp på en vanskelig bane, men trekker han for den hodeløse måten han spiller seg selv ut av neste kamp på. Grisetakler en moldespiller tre minutter på overtid, og får gult kort og karantene.

Papa Alioune "Badou" Ndiaye - 5
Senegaleseren var tidvis usynelig. Savner det gode, gamle drivet. Spiller Ibba nydelig gjennom på 1-1, og kom seg i andre omgang. Blir viktig i kampene som venter.

Dane Richards - 4
Blottet for selvtillit. Klarer ikke en gang å utnytte det han er best på, fart. Hva har skjedd med Richards? Muligens snytt for straffe.

Abdurahim "Ibba" Laajab - 6
Glimts bestemann i dag. Spiller nok en god kamp i helgult. Scorer sitt tiende mål for sesongen på nydelig vis. Holder Ibba dette nivået blir han òg en viktig spiller for Glimt denne høsten. Han har dessverre for ofte "down"-perioder. To-tre gode kamper på rad nå.

Trond Olsen - 5
Godkjent kamp av Olsen, intet mer, intet mindre. Kan være et helt anrep alene, og er en typisk kontoringsspiller. Det er så deilig at han er tilbake i Bodø.

Innbyttere:

Moustapha Ndiaye -
Inn for Dane etter 68 minutter. Helt usynelig.

Lasse Staw -
Inn for Badou da Londak ble utvist. Går til høyre på et straffespark som går midt i mål. Kan ikke pålegges skylden for det. Spiller antakeligvis fra start mot Stabæk. Ikke et stort tap for Glimt, for Staw har levert bra tidligere i år.