mandag 22. september 2014

Spillerbørs: Strømsgodset (H)

Her er spillerbørs fra kampen mot Strømsgodset.

Pavel Londak - 7
Estlenderen holder oss inne i kampen i godt over en time. Han slipper inn fire mål og blir likevel dagens bestemann for Glimt. Det sier sitt. På sitt beste den viktigste spilleren på laget.

Kristian Brix - 5
Den tidligere Sandefjord-spilleren har vist frem hva som bor i han etter overgangen til Bodø/Glimt. På lørdag var han helt grei, midt på treet. Gjennomsnittlig. Godkjent.

Vieux Sané - 1
Han startet hvertfall kampen.

Brede Moe - 4
Det er vanskelig å gi defensive spillere over fem i en kamp som dette. Brede Moe spiller en okei kamp, men dessverre glipper markeringene så alt for ofte for trønderen.

Ruben Imingen - 4
Ruben spiller på feil side, og det merkes. Han er ikke like bra med høyre som han er med venstre og det forringer spillet hans veldig. Ingen stor kamp av kapteinen vår heller. Det blir godt å få Zarek skadefri, slik at vi får en reel duell mellom Imingen og Brix på venstrebacken.

Daniel Berntsen - 5
Blir dessverre for usynlig i denne kampen. Han har et godt driv og god teknikk, får ikke vist seg fra sin beste side mot Godset. Synd, men denne gutten blir viktig i høst.

Dominic Chatto - 4
Blir flyttet ned som midtstopper etter fire minutter. Gjør en godkjent kamp i uvant posisjon og prøver så godt han kan. Skulle vært utvist, i mine øyne, får gult kort og må dermed være ekstra forsiktig mot Molde. Også han glipper markeringer og slurver mye defensivt. Når skal vi se Chatto slå en ball oppover i banen?

Papa "Badou" Ndiaye - 5
Blir ensomt på midten for Badou når Chatto forsvinner ned som stopper. Står på, vinner mange viktige dueller, men får ikke vist sitt beste mot Godset. Kunne scoret ved et par anledninger. Jukser for mye defensivt. Likevel, kan vi gjøre annet enn å elske denne diamanten?

Trond Olsen - 6 
Trond har virkelig funnet formen igjen etter en dårlig periode. Løper og løper, gir seg ikke. Noe ulikt det vi så i sommer. Blir snytt for straffe, og misset en havlfét mulighet i andre omgang. Olsen er tilbake i gult og det er så deilig.

Abdurahim "Ibba" Laajab - 6
Ibba får mye tyn. Noe fortjent. Noe ufortjent. På sitt aller beste er Ibba virkelig en habil tippeligaspiller, men han faller for ofte gjennom. Han lar dommere og motspillere provosere mer enn inspirere. Han må bare blø litt for drakta. Vis oss at du liker å spille fotball for Glimt, Ibba. God kamp mot Godset, synes jeg. Viser hva som bor i han.

Mouhamadou Moustapha Ndiaye - 6
Synes Ndiaye er en av lagets mest undervurderte spillere. Han får en sekser på børsen for helgen. Han spiller godt, og spesielt sammen med Ibba. Fikk aldri helt taket på Mounir Hamoud på lørdag, men viste tidvis hva han har. Teknikk, fart, en okei innleggsfot og ikke minst; baller til å skyte når det trengs. Fatter ikke hvorfor Jan Halvor bytter han ut så tidlig. Dagens nest beste Glimt-gutt, spør du meg.

Innbyttere:

Ulrik Reinaldo Berglann
ENDELIG får Berglann prøve seg, og han skuffet, dessverre. Han kommer seg vel rundt backen én gang, men leverer et svakt innlegg. Kanskje er det grunnen til at sjansen har latt vente på seg? Er han rett og slett ikke god nok?

Morten Ågnes Konradsen
En av mine favorittspillere i troppen. Leverer alltid underholdende fotball og blør for drakta. Gir 100% hver gang. Artig å se. Håper på store ting fra denne karen.

Dane Richards
Hvor skal jeg begynne. Årets store skuffelse i Glimt, dessverre. Jeg liker spillertypen og fart er en egenskap jeg elsker å se på fotballbanen, men det holder ikke når det er alt man har. Dane må komme seg tilbake på det nivået han holdt de tre første rundene. Alt for lett å lese.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar